Special offer

Мобилно приложение

By
Real Estate Agent with Realty Partners

Biznesapps.bg  - платформа за създаване на мобилни приложения

Biznesapps.bg  представя първата по рода си платформа за разработка и управление на мобилни приложения на българския пазар.

Благодарение на гъвкавите функции и изключително интуитивният интерфейс Вашето мобилно приложение ще бъде готово в рамките на няколко часа, без да се нуждаете от каквито и да било умения за кодиране и програмиране. Единствено Вие и Вашите идеи.

С появата на смартфоните и таблетите, възникна и нуждата всеки бизнес да помисли за свое мобилно приложение, тъй като все повече потенциални клиенти ползват мобилните си устройства, както за да се информират относно различни събития и новини, така и да преглеждат и оценяват голямото разнообразие от продукти и услуги.

мобилно приложение

Поради тази причина Biznesapps.bg  изгради система, включваща редици функции,придружени с богата галерия от снимки и теми, която позволява на всеки бизнес - било то хотел, ресторант или дори онлайн магазин сам да разработи и управлява приложение за мобилни устройства, работещи с iOS и Android, съобразено с най-модерните технологии за организация, управление и маркетинг.  То ще му даде достъп до много нови потенциални клиенти, ще отвори нови пазари и ще постави началото на нов вид комуникация с целевата аудитория.

Динамиката на днешния живот вече не ни позволява да се застояваме задълго пред компютъра, нито пък да разлистваме дебели бизнес каталози. Точно тази динамика постави големи изисквания пред бизнеса и само тези, с усет към иновацията и умели в адаптирането според пазара вървят напред. Мобилните технологии ще се разрастват все по-бързо, според световните анализатори , затова всеки бизнес трябва да вземе адекватни мерки, преди конкуренцията да го е изпреварила.

мпбилно приложение

 

Biznesapps.bg  Ви дава възможността да създадете свое мобилно приложение, както и мобилна версия на вече съществуващия Ви уебсайт напълно безплатно*. И това не е всичко, ние сме готови да Ви помогнем освен с ресурсите на системата, така и с нашите знания, умения и идеи. Всеки член от екипа на Biznesapps.bg  се стреми да предложи най-доброто от себе си, за да дадем възможност на нашите клиенти да просперират, като им помогнем да получат своето достойно присъствие в света на мобилните устройства.

Направете своето мобилно приложение ТУК