The Best Sequim Real Estate Blog?

By
Real Estate Agent with Sequim & Port Angeles Real Estate

Sequim Real Estate Agent MarundeWhat is the best Sequim real estate blog?  Or the best Port Angeles blog?  Well, that question might be broken down into smaller questions, more specific questions.  For example, of the Sequim and Port Angeles real estate blogs and websites,

1.  What real estate blog has more content with solid substantive real estate material than any other?

Answer:  Clearly Sequim-Real-Estate-Blog.com, with 100's of articles witten by professionals.  The primary author is a professional author with many publications.

2.  What real estate blog has outstanding photographs, including photos of local scenary and events?

Answer: No doubt - Sequim-Real-Estate-Blog.com, with 100's of local photos by a a very experienced photographer who has had many photos published, including in national magazines.

3.  What real estate blog has logical and easy navigation so you can find what you seek?

Answer:  That's easy - Sequim-Real-Estate-Blog.com.

4.  What real estate blog has MLS searches and Foreclosure searches?

Answer:  Sequim-Real-Estate-Blog.com with special programming no one else has.

5.  What real estate blog is backed up by the expertise of a real estate attorney of 20 years and an experienced real estate broker?

Answer:  Only Sequim-Real-Estate-Blog.com

6.  What Sequim and Port Angeles real estate blog has audio for every post?

Answer:  Listen to Sequim-Real-Estate-Blog.com

7.  What blog offers you personal email and telephone consultations by a 30-year real estate professional?

Answer:  Just Sequim-Real-Estate-Blog.com

8.  What blog gives you automatic email updates of new articles?

Answer:  You know it.  

Conclusion.  The best Sequim Real Estate Blog is unquestionably Sequim-Real-Estate-Blog.com.  Go ahead.  Check it out.  Then check out the others, and when you want substance and value come back home.

close

This entry hasn't been re-blogged:

Re-Blogged By Re-Blogged At
Location:
Washington Clallam County Sequim
Tags:
sequim real estate blog

Post a Comment
Spam prevention
Spam prevention
Show All Comments
Anonymous
riathareja

 

India has "enormous potential in all its property investment categories". Strong population growth, a large pool of qualified workers, greater integration with the world economy and increasing domestic and foreign investment are fuelling demand for office, retail and residential property. India’s burgeoning middle class will drive up nominal retail sales through 2010 by 10% p.a. At the same time, organised retail is becoming more important. At present organised retail accounts for a mere 3% of the total; by 2010 this share will already have reached 10%.India is the prime destination for IT services outsourcing. In the coming five years, at least 55 million m² of extra office space must be completed in the premium office segment alone. Property investments in India are not risk-free. Market transparency is far behind European or US standards. It is therefore vital for foreign investors to have a professional local partner. The lack of liquidity and upward pressure of pricing remain the main concern within the market. For more view-   realtydigest.blogspot.com

Jul 22, 2008 10:17 PM #1
Post a Comment
Spam prevention
Show All Comments

What's the reason you're reporting this blog entry?

Are you sure you want to report this blog entry as spam?

Rainmaker
76,710

Chuck Marunde

Sequim Real Estate Broker
Ask the Sequim Real Estate Expert Anything.
*
*
*
*
Spam prevention

Additional Information