Special offer

vacant homes alert

By
Real Estate Agent with Keller Williams Realty/ Birmingham's Best Real Estate Group

ON MONDAY, I GOT A CALL FROM A BANK THAT I HAVE A FORECLOSURE LISTED WITH. THE CALL WAS QUITE WEIRD. THE BANKER SAID " TRACEY SOMEONE IS MOVING INTO  LOT 101 IN THE SUBDIVISION NAME". I SAID YEA RIGHT. HE SAID I AM SERIOUS!!!! I SAID " I AM CLOSE BY I WILL GO ON OVER". I PULL UP AND THERE WAS A MOVING SERVICE TRUCK AND CARS EVERY WHERE. I THOUGHT OH MY. I THOUGHT THIS WAS A JOB FOR THE CITY POLICE DEPT.

LONG STORY SHORT. WE ASK THE PEOPLE WHAT THEY WERE DOING AND THE YOUNG LADY SAID I HAVE A 5 YEAR LEASE. I KNEW SHE DID NOT. THIS LADY'S MOM HAD PAID THE BACK TAXES ON THIS HOME AND SHE THOUGHT SHE COULD MOVE IN. THEY HAD THE KEY OUT OF THE LOCK BOX AND LIED ABOUT HOW THEY GOT IN. THEY DECIDED AFTER 4 HOURS TO LEAVE.

THIS IS FOR ALL AGENTS WHO HAVE A VACANT HOME LISTED, DO NOT PUT A COMBO LOCK BOX ON VACANT HOMES, UNLESS THERE IS SOMEONE ON DUTY EVERYDAY.

HAS ANYONE ELSE HAD THIS HAPPEN?????????????? OR SIMULAR??????

Valerie Springer
Benchmark Mortgage nmls 2143 - Birmingham, AL
Home Loan Officer AL, FHA, VA, Conventional and Re

What a nightmare!   Thanks for sharing your experience.  I am assuming this was a foreclosure?  Did the woman that paid the taxes really think she had rights to this house or was this some type of scam?

Nov 06, 2008 12:50 PM
TRACEY COLE
Keller Williams Realty/ Birmingham's Best Real Estate Group - Helena, AL

YES THIS WAS A FORECLOSURE. I BELIEVE IT WAS A SCAM.

Nov 06, 2008 01:02 PM